ΚοινΣΕπ Ορεινή
11 months ago
"Παράγω - Επιχειρώ Κοινωνικά": Έκθεση προϊόντων & φορέων κοινωνικής οικονομίας στο Μετρό του Συντάγματος (18-23/2) | Αλληλεγγύη για Όλους

Σας περιμένουμε στην 2η έκθεση προϊόντων «Παράγω-Επιχειρώ Κοινωνικά», που θα πραγματοποιηθεί 18-23/2/2019 9:30 π.μ-9:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Θα είμαστε εκεί προβάλλοντας το τόπο μας και τα προϊόντα μας. Το μέλι, τις κηραλοιφές, τις μαρμελάδες και τα λικέρ!

"Παράγω - Επιχειρώ Κοινωνικά": Έκθεση προϊόντων & φορέων κοινωνικής οικονομίας στο Μετρό του Συντάγματος (18-23/2) 12/02/2019 - 17:00 Η Έκθεση προϊόντων & φορέων κοινωνικής οικο....

1 year ago
Αργυρό Πηγάδι χιονισμένο

το Αργυρό Πηγάδι στα λευκά!!!

1 year ago

Ευχές για μια Χρονιά Γλυκιά & Δημιουργική!

1 year ago
Fani

Η καρδιά της μέλισσας σε μικροσκόπιο.

Η καρδιά της μέλισσας! Ένας πολύ ευαίσθητος ιστός για ένα τόσο σημαντικό έντομο τους πλανήτη!

1 year ago
Photos from ΚοινΣΕπ Ορεινή's post

Η ΚοινΣΕπ Ορεινή με το Μελίκηρον στο 10ο Φεστιβάλ μελιού, προβάλλοντας τα προιόντα μας και τον τόπο μας.

1 year ago
Photos from ΚοινΣΕπ Ορεινή's post

Νέο σημείο πώλησης!

Αγοράστε το μέλι μας σε συσκευασίες του μισού και του ενός κιλού στο κατάστημα του Συνεταιρισμού Αλληλέγγυας Οικονομίας “Συν Άλλοις”.

Νηλέως 35, Θησείο | 210 3456681 | www.synallois.org | https://goo.gl/maps/wYzfq6qqioM2

1 year ago
Ορεινή ΚοινΣΕπ

Για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών.

http://www.enallaktikos.gr/kg15el_oreini-koinsep_a4103.html

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ορεινή είναι δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας που εδρεύει στη Δυτική Ελλάδα. Συνεργατισμός Αν...

1 year ago
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece

Η Κοιν.Σ.Επ. Ορεινή θα συμμετέχει με το Μελίκηρον και τα άλλα προιόντα της στο 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ που γίνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 7/8/9/ Δεκεμβρίου 2018 . Θα βρισκόμαστε στο περίπτερο της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

https://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/deltia-tupou/item/10792-i-perifereia-dytikis-elladas-sto-10o-festibal-meliou-kai-proionton-melissas.html

1 year ago
Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

«Η ξερολιθιά μπορεί να αποτελέσει βιώσιμη ανάπτυξη στις αγροτικές περιοχές, δεδομένου ότι προσφέρεται τόσο για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όσο και για βιολογικές καλλιέργειες», τονίζει η αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης για τη Διεπιστημονική Μελέτη της Ξερολιθιάς, δρ. αρχιτέκτων ΕΜΠ Ιουλία Παπαευτυχίου, σε συνέντευξή της στο ypaithros.gr. Η κυρία Παπαευτυχίου είχε επισκεφτεί το Μάιο, μετά από πρόσκληση του Ινστιτούτου Δημιουργικότητας Έρευνας και Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου (ΙΔΕΑΠΘ) την περιοχή μας και περιηγήθηκε μαζί με μέλη του ΙΔΕΑΠΘ ... See more

Πάρτε μια πρόγευση από το βίντεο για την Τέχνη της Ξερολιθιάς. Μόλις δημοσιεύθηκε η θετική εισήγηση του Οργάνου Αξιολόγησης της Σύμβασης για την Άυλη Κληρονομιά σχετικά με τον κοινό φάκελο υποψηφιότητας που υποβάλαμε το Μάρτιο 2017 8 χώρες: Ελλάδα, Κύπρος, Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία και Σλοβενία. Και είναι πολύ-πολύ θετική!

1 year ago
Photos from ΚοινΣΕπ Ορεινή's post

Η ΚοινΣΕπ Ορεινή τις τελευταίες 15 μέρες συμμετείχε για πρώτη φορά σε δύο εκθέσεις της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με τα προιόντα της και προβάλλοντας την ορεινή Τριχωνίδα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμου. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το εγχείρημα 'επιχειρούμε κοινωνικά, δημιουργούμε κοινωνικά, παράγουμε ποιοτικά'. Ευχαριστούμε τους οργανωτές της έκθεσης ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ για την επαγγελματική οργάνωση της έκθεσης στον Σταθμό μετρό του Συντάγματος. Οι ... See more

1 year ago

Μέλι ελάτης υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας!

1 year ago
Photos from ΚοινΣΕπ Ορεινή's post

Από σήμερα 12/11 έως και 16/11 θα είμαστε στο μετρό Συντάγματος, με τα προϊόντα μας, στην έκθεση '' ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ'' ώρες λειτουργίας 9:30π.μ με 9 μ.μ. Σας Περιμένουμε να δοκιμασετε τα προϊόντα μας!

1 year ago
ΚΑΛΟ - Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία

Ευχαριστούμε όσους επισκέφτηκαν την 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και ιδιαίτερα όσους στάθηκαν στο περίπτερό μας και γνωριστήκαμε ,κουβεντιάσαμε, ανταλλάξαμε ιδέες και τους..... γλυκάναμε με το μέλι μας . Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, μπορεί να να βοηθήσει πολλούς να ενταχθούν ξανά στην παραγωγική διαδικασία! Είμαστε στη διάθεσή σας να βοηθήσουμε με την εμπειρία που ως τώρα έχουμε αποκτήσει.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 2η έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας - ένα πενθήμερο δράσεων, συναντήσεων και εποικοδομητικού διαλόγου για όσα συμβαίνουν στο διαρκώς αναπτυσσόμενο μοντέλο της Κ.ΑΛ.Ο.

Σας ευχαριστούμε όλους, όσοι επισκεφθήκατε την έκθεση και όσοι συνδράματε στην πραγματοποίηση και την εξέλιξη αυτής με κάθε τρόπο.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ημέρες καταγραφής, απολογισμού και σχεδιασμού επόμενων βημάτων για όσα εκφράστηκαν και συζητήθηκαν αυτές τις πέντε ημέρες στη Σοφοκλέους. Η συμμετοχή όλων σας ήταν σημαντική.

Για ... See more

« 2 of 4 »