[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ΚοινΣΕπ Ορεινή

2 weeks 4 days ago

Επισκεφτείτε το argyropigadi.gr/ για να δείτε το υλικό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών, καθώς και το ιστολόγιο του χωριού μας.

ΚοινΣΕπ Ορεινή

2 weeks 6 days ago

Δρόμοι της ανέγγιχτης ομορφιάς, δρόμοι της γαλήνης και της αρμονίας. Δρόμοι που αλαφραίνουν το φορτίο της ασθμαίνουσας ζωής των πόλεων. Δρόμοι φυγής και επιστροφής στην αθωότητα της φύσης..... Αργυρό Πηγάδι Ορεινής Τριχωνίδας.

ΚοινΣΕπ Ορεινή

2 months 3 days ago

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ορεινή, σας εύχεται ένα χαρούμενο νέο έτος με υγεία, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και έμπνευση!

ΚοινΣΕπ Ορεινή

2 months 2 weeks ago

Το βιβλίο γενικά, είναι ένα ωραίο δώρο για κάθε στιγμή και ειδικά τώρα για τις μέρες των εορτών. Το ανοίγεις πολλές φορές και ποτέ δεν το πετάς...
Το βιβλίο,
" Αργυρό Πηγάδι Ορεινής Τριχωνίδας Ιστορία - Περιβάλλον - Πολιτισμός"
που έχει εκδώσει ο Σύνδεσμος Αργυροπηγαδιτών είναι ένα τέτοιο!
Περιγράφει και συντηρεί στη μνήμη μας τον τρόπο ζωής όχι μόνο του δικού μας ορεινού χωριού, αλλά μέσα από αυτό, και πλευρές της ζωής όλων των ορεινών χωριών της Ελλάδας.
Τιμάται 10 Ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε και από εμάς, για λογαριασμό του Συνδέσμου Αργυροπηγαδιτών, επικοινωνώντας μαζί μας. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα.

ΚοινΣΕπ Ορεινή

2 months 2 weeks ago

Στολίσαμε το έλατο που βρίσκεται στην πλατεία και μπροστά από την ΄΄Τριανταφυλλιά΄΄ με στολίδια που βρήκαμε στα άλλα δέντρα της πλατείας, πεύκο, ροδιά, πλάτανο, αγριοτριανταφυλλιές... το φωτίσαμε και για αστέρι βάλαμε το φεγγάρι.... Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους!!!

ΚοινΣΕπ Ορεινή

2 months 4 weeks ago

Ο καιρός είναι σύμμαχός μας....

ΚοινΣΕπ Ορεινή

3 months 2 days ago

Η Τριανταφυλλιά είναι η δεύτερη ψηλότερη κορυφή (1817μ.) του Παναιτωλικού όρους μετά τον Κατελάνο (1924μ.).

ΚοινΣΕπ Ορεινή

3 months 1 week ago

Οι εργασίες ανακαίνισης έχουν ξεκινήσει...

ΚοινΣΕπ Ορεινή

3 months 1 week ago

Ένα νέο ξεκίνημα

Ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ. Ορεινή) , αναλάβαμε για τα επόμενα τρία χρόνια την ευθύνη λειτουργίας του συγκροτήματος του παραδοσιακού καφενείου και του ξενώνα του Συνδέσμου Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας, της ¨ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ», στο χωριό μας, το Αργυρό Πηγάδι, καθώς και την ευθύνη λειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών.
Στη πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αργυροπηγαδιτών για εκδήλωση ενδιαφέροντος είμαστε οι μόνοι ενδιαφερόμενοι, με μια πρόταση που έγινε αποδεκτή και περιλαμβάνει την μίσθωση στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ορεινή με συγκεκριμένους όρους, η οποία θα έχει και την ευθύνη λειτουργίας του συγκροτήματος απέναντι σε οποιαδήποτε αρχή.
Κρατάμε ως παρακαταθήκη την εξαιρετική μέχρι τώρα λειτουργία του συγκροτήματος, τόσο για τα δώδεκα χρόνια με την ευθύνη του Γιάννη Τσόλκα όσο και για τα τρία χρόνια λειτουργίας με την ευθύνη του Δημήτρη Λίντα και δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την βελτίωση όσων πραγμάτων πιστεύουμε πως μπορούν να βελτιωθούν. Γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει όριο ούτε για το καλύτερο, ούτε βέβαια και για το χειρότερο.
Πίστη μας είναι ότι το χωριό μας, όπως άλλωστε και όλα τα ορεινά χωριά, έχει έναν μοναδικό φυσικό πλούτο. Τον ορεινό όγκο της Τριανταφυλλιάς και τα άλλα βουνά μας που το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει στις προστατευόμενες περιοχές Natura, για το ιδιαίτερο φυσικό τους κάλλος και για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα τους. Έχει τις ρεματιές και τα φαράγγια του, το δάσος του, τα μονοπάτια του.
Έχει όμως και μια πλούσια ιστορία και έναν πολιτισμικό πλούτο με σημεία αναφοράς τον περικαλλή Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών, όπως λειτουργεί πλέον το παλιό μας Δημοτικό Σχολείο, έχει τον Ναό του Αγίου Δημητρίου με τα απομεινάρια της αρχαίας εποχής τριγύρω του, έχει τα σοκάκια του.
Φιλοδοξία μας είναι, το συγκρότημα της «Τριανταφυλλιάς» να λειτουργήσει ως πόλος έλξης, που θα προσελκύσει όχι μόνο τους καταγόμενους από το Αργυρό Πηγάδι αλλά και πολλούς άλλους λάτρεις της Φύσης και ιδιαίτερα των Βουνών. Που θα τους δώσει την ευκαιρία για ξεκούραση και αναψυχή, για επαφή και ζωή μέσα στη Φύση, αλλά και για επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία των ορεινών μας χωριών.
Ο τόπος μας αντικειμενικά έχει δυνατότητες. Είναι στο δικό μας χέρι, έχοντας βέβαια και την στήριξη της Πολιτείας, να τις αναδείξουμε και να τις αξιοποιήσουμε. Σε αυτή την κατεύθυνση θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και με χαρά θα δεχτούμε κάθε ιδέα σας και κάθε σας πρόταση και βέβαια ζητάμε την συμπαράστασή σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για την Κοιν.Σ.Επ. Ορεινή
Ο Διαχειριστής
Κωνσταντινίδης Βασίλης

Στοιχεία Επικοινωνίας
Κοιν.Σ.Επ. Ορεινή
Αργυρό Πηγάδι 30008
Τηλ. 6974336811- 6794517901
Email: info@oreini.gr
oreini.gr/
fb: @koinsep.oreini

ΚοινΣΕπ Ορεινή

7 months 2 weeks ago

Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών που βρίσκεται στο ορεινότερο χωριό του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ.
Ο αγώνας για την επιβίωση και το ξαναζωντάνεμα των ορεινών χωριών μπορεί και πρέπει να κερδηθεί....

ΚοινΣΕπ Ορεινή

10 months 2 weeks ago

Τούτες τις μέρες τις θολές,
που ζούμε όλοι μαζί μονάχοι,
ας ταξιδέψουμε με τη ματιά στις κερασιές,
με την αγάπη στα λευκά τους άνθη.
''Αγνάντης''
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!

ΚοινΣΕπ Ορεινή is with Marios Gi.

1 year 1 month ago

Απο την παρουσίαση της Κοιν.Σ.Επ Ορεινή και του ΜΕΛΙΚΗΡΟΝ στο πρόγραμμα γευστικές διαδρομές της Εκθεση Εξποτροφ - Expotrof Exhibition

ΚοινΣΕπ Ορεινή

1 year 1 month ago

Εκθεση Εξποτροφ - Expotrof Exhibition
ΜΕΛΙΚΗΡΟΝ

ΚοινΣΕπ Ορεινή

1 year 1 month ago

Εκθεση Εξποτροφ - Expotrof Exhibition
Θα μας βρείτε στα περίπτερα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας D42-D44. Κηραλοιφές , μέλι βελανιδιάς, πεύκου, ανθέων, βότανα..

ΚοινΣΕπ Ορεινή

1 year 1 month ago

Η Εκθεση Εξποτροφ - Expotrof Exhibition άνοιξε. Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείριση ΟΡΕΙΝΗ συμμετέχει με το ΜΕΛΙΚΗΡΟΝ. Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας. Καλέστε μας να σας στείλουμε πρόσκληση .

ΚοινΣΕπ Ορεινή

1 year 1 month ago

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ορεινή, μετά τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ μελιού, θα συμμετέχει και στην έκθεση ΕΧΠΟΤΡΟΦ, που γίνεται στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO Marousi με τα προιόντα της και προβάλλοντας το τόπο μας.

ΚοινΣΕπ Ορεινή

1 year 2 months ago

Από το Αργυρό Πηγάδι, το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Θέρμου, τις καλύτερες ευχές μας , για μια καλή χρονιά!!!

ΚοινΣΕπ Ορεινή

1 year 2 months ago

Από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ορεινή και το Μελίκηρον, τις καλλίτερες ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με Ειρήνη, Δημιουργικότητα, Όνειρα , Αλληλεγγύη!

ΚοινΣΕπ Ορεινή

1 year 2 months ago

Θα μας βρείτε στα περίπτερα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο περίπτερο 98.4 και σήμερα μέχρι τις 8μ.μ. Για την αγορά των προϊόντων σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]